8 oktober 2022 | Creatief, Werkwijze

Afscheid van een collega: Een tijdlijn vol herinneringen

Neemt een collega afscheid? Heeft je manager een andere baan? Of loopt een stage van een jaar af? Dan zoek je naar een mooie manier om iemand uit te zwaaien. Maak een tijdlijn van de periode dat iemand werkzaam was in je team en vul deze met foto’s en anekdotes. Zo ontstaat een waardevol boek vol persoonlijke herinneringen.

Timeline journal vol team-herinneringen

Een mooie tijd van samenwerking komt tot een einde. En dat wil je niet ongemerkt voorbij laten gaan. Want je hebt als team samen veel meegemaakt en elkaar goed leren kennen. Die mooiste herinneringen aan je collega zijn het waard om op te halen en vast te leggen. Zet daarvoor een tijdlijn in, er ontstaat meteen overzicht, je ziet in welke volgorde dingen zich afspeelden en in welke context dat was. Met de inbreng van het hele team ontstaat een mooie visuele weergave van de periode die iemand voor jouw organisatie of bedrijf werkte. Een waardevol en origineel cadeau.

https://www.torteltimelines.nl/wp-content/uploads/2022/10/Leporello-Timeline-journals-scaled.jpg

Een tijdlijn als persoonlijk afscheidscadeau

Het Timeline journal leent zich er perfect voor om die herinneringen als collega’s mooi vast te leggen. Je deelt de tijdlijn alvast in; als je teamlid 30 jaar werkzaam was, vraagt dat natuurlijk een andere indeling dan wanneer een collega een jaar voor je team werkte. Maar heb je de indeling eenmaal staan, dan kan iedereen meteen starten met het vullen van de lijn.

Vraag in je team om input! Alles is welkom. Denk aan:

  • Foto’s
  • Teamuitjes
  • Grote veranderingen in het werk
  • Mijlpalen
  • Projecten
  • Resultaten
  • Leuke quotes en anekdotes

Iedereen kan de eigen inbreng verwerken in de tijdlijn. Of je verzamelt alles en plakt en puzzelt de resultaten op de lijn. Resultaat? Een geweldig boek vol persoonlijke herinneringen. Een Timeline journal zet zo jouw werknemer, manager of collega even helemaal in de spotlights.

Kies je afscheidscadeau voor je collega

Het Timeline journal komt in twee kleuren en kost €19,99.

Voor werkdagen geldt: vandaag besteld (voor 16 uur), morgen in huis.

Bij twee boeken is verzending al gratis!

https://www.torteltimelines.nl/wp-content/uploads/2022/09/Timeline-journals.png
Inspireer anderen op social media!
Origineel afscheidscadeau collega
Timeline journal vol herinneringen