24 september 2022 | Nieuws

21 oktober 2022 workshop Timeline journalen - Nijkerk

Begin de herfstvakantie goed en doe mee met de workshop ‘Lijn in je leven’. Op vrijdag 21 oktober van 19.00 – 20.30 uur geeft Christa Smits een workshop timeline journalen bij Boekhandel Roodbeen in Nijkerk. Wat is een Timeline journal? En hoe kun je een levenslijn maken? Ben jij nieuwsgierig naar schrijven over je levensverhaal? Meld je aan!

Timeline journal - Lifetime editie

Eerder dit jaar lanceerde Christa haar eerste boek al bij Roodbeen. In oktober verschijnt het nieuwe boek van de Nijkerkse: Timeline Journal – Lifetime editie. Deze staat in het teken van autobiografisch werken.

Ook deze uitgave van het Timeline journal is een leporello: een mooi uitvouwbaar boek met daarin bullets en een lijn, waarop je informatie eenvoudig ordent in de tijd: met woorden en teksten, handlettering, foto’s of tekeningen. Lichtgrijze puntjes en een doorlopende lijn geven houvast, maar bieden volop ruimte voor eigen invulling. In de uitgebreide Leidraad biedt de auteur tal van uitdagende oefeningen om je geheugen wakker te schudden. Met deze unieke methode breng je letterlijk lijn aan in je ervaringen en verhalen en ontstaat nieuw perspectief. 

 

https://www.torteltimelines.nl/wp-content/uploads/2022/09/Boekhandel-Roodbeen-scaled.jpeg

Workshop timeline journalen 21 oktober 2022

Op vrijdag 21 oktober kun je deelnemen aan een mooie workshop voor volwassenen en kennis maken met timeline journalen. Tijdens deze workshop ‘Lijn in je leven’ vertelt Christa hoe je een levenslijn kunt maken, welke kracht er ligt in het werken met je levensverhaal en maak je zelf een eerste aanzet. We gaan aan de slag met vormgeving én je schudt aan de hand van een aantal leuke oefeningen je geheugen wakker. 

Prijs: € 5,00 (betalen in de winkel)

Aanmelden: info@torteltimelines.nl

Deel dit nieuwsbericht op social media!

Vergelijkbaar nieuws