3 april 2022 | Nieuws

Werken met levensverhalen met de Lifetime editie

Op 1 oktober 2022 verschijnt het tweede boek van Tortel Timelines. Deze Lifetime editie, in de reeks Timeline journals, brengt een nieuwe werkwijze, helemaal in het teken van autobiografisch werken. De uitgebreide Leidraad biedt tal van oefeningen en vragen om herinneringen wakker te schudden. Zo reis je langs jouw persoonlijke levensweg; je zult versteld staan van de nieuwe inzichten die de visuele weergave op de tijdlijn oplevert.

Een grote groep Nederlanders zou graag autobiografisch willen schrijven. Toch is vaak de stap naar het schrijven van een boek groot. En zo blijven verhalen onverteld en onuitgewerkt op de plank liggen. Auteur Christa Smits vindt het tijd om daar verandering in aan te brengen. ‘Onze verhalen maken ons tot wie we zijn. Ze vormen een kostbare schat aan informatie. Wie je vandaag bent, is verbonden met het pad dat je al hebt afgelegd. En met alles wat je gelooft, droomt en hebt geleerd, geef je ook weer richting aan je toekomst.

Het Timeline journal is een laagdrempelige methode. Rijg je herinneringen als kralen aan de tijdlijn: om te ontspannen en uit te zoomen, om zaken te ordenen of verhalen door te geven. En zoek je inspiratie of nieuwe ingangen? In deze Leidraad geef ik je handvatten en deel mijn persoonlijke herinneringen om jou te inspireren.’

Timeline journal Lifetime editie LEIDRAAD inzage exemplaar

Wil jij als eerste een boek ontvangen? Met persoonlijke note van de auteur… Reserveer alvast jouw exemplaar

https://www.torteltimelines.nl/wp-content/uploads/2022/02/Schermafbeelding-2022-02-14-om-20.49.52.png

Wat biedt de Lifetime editie?

Dit Timeline Journal – De Lifetime editie, inclusief uitgebreid instructieboek, komt in een luxe slipcase met goudfolieopdruk en heeft een unieke bindwijze. Het Timeline journal is een mooi uitvouwbaar harmonicaboek, bedrukt met bullets en een lijn. Deze vormt de basis waarlangs je meteen aan de slag kunt met jouw levensverhaal: in woord en tekst en in beeld, door middel van foto’s, knipsels en eigen creaties. Je deelt de tijdlijn in en vult hem geleidelijk met jouw levensverhalen.

Werken in de Lifetime editie biedt:

  • een ontspannen en creatieve offline werkvorm, om letterlijk lijn aan te brengen in je levensverhaal. Een fijne methode voor mensen die graag een dagboek bijhouden of autobiografisch willen schrijven. Want werken in een leporello biedt echt wat extra’s en levert een bijzonder resultaat op.
  • een manier om alle flarden informatie, uit je geheugen, maar ook uit oude agenda’s, fotoarchieven en brieven bij elkaar te brengen en te ordenen. Resultaat? Een opgeruimde geest en herinneringen om te koesteren.
  • eindelijk overzicht en kans om uit te zoomen. Zo ontdek je nog veel meer over jezelf en wat bij je past. Die kans tot zelfreflectie kun je inzetten, bijvoorbeeld als je vragen hebt over de volgende stap in je loopbaan of als je in een coachingstraject zit.
  • een handige gespreksstarter. Je Timeline journal is het perfecte vertrekpunt om je partner, vrienden, kinderen of kleinkinderen te vertellen over je belevenissen en levenslessen, of om missende stukjes in jouw herinneringen aan te vullen

Verschijnt: 1 oktober 2022

Bekijk de Lifetime editie in de aanbiedingsbrochure

Deel dit nieuwsbericht op social media!

Vergelijkbaar nieuws