26 november 2022 | Nieuws

Bestel je Timeline journals mét Sinterklaasgedichtje

Nog een weekje en dan vieren we weer Sinterklaas. Een feest vol plezier, mooie cadeautjes, kleine plagerijen en lieve gedichtjes. Maar oh, wat moet je toch voor een leuke verrassing bedenken voor je lootje! Ieder jaar weer een uitdaging! Gelukkig kun je dit jaar uitpakken met een echte verrassing: Een Timeline journal. (En het allerfijnste: wij pakken het voor je in en zorgen voor een lief gedichtje.)

Een uniek journal van de vertrouwde uitgeverij MUS

Wist je dat Uitgeverij MUS (die van al die mooie bullet journals) dit jaar een serie bijzondere nieuwe journals heeft uitgegeven? Samen met Tortel Timelines ontwikkelde MUS het Timeline journal (ein-de-lijk kun je dus nu off line een prachtige tijdlijn maken.) Kosten nog moeiten werden gespaard. Deze prachtige journals komen met een Leidraad vol inspiratie en illustraties om je op weg te helpen. En de stevige cassette is een bonus, zo kun je je verhalen nog veiliger bewaren.

Een Timeline journal is enerzijds vertrouwd (ja, het is ook een bullet journal) en anderzijds totaal nieuw (want heb jij ooit een uitvouwbare bullet journal gezien?) Je kunt erin werken als in een gewoon journal, maar door de harmonica bindwijze vouw je je het ook eenvoudig uit…. En krijgt dan een unieke weergave van al je verhalen over de tijd heen. 

https://www.torteltimelines.nl/wp-content/uploads/2022/11/Sinterklaascadeau-Timeline-journal.jpeg

Cadeautje voor de creatieveling, de rustzoeker, de diepgraver of verhalenverteller… 

Wil jij écht iets origineels geven met Sinterklaas, verras je partner, kind, vriendin of ouder dan met een Timeline journal. Timeline journalen biedt zoveel nieuwe kansen: of je geliefde nou een vakantieverslag wilt maken, een zwangerschap van week tot week wil volgen, houdt van dagboek schrijven of behoefte heeft aan reflectie. Dit Timeline journal kun je tot wel 8 meter uitvouwen… de nieuwe mogelijkheden zijn dan ook eindeloos.

Nieuw is leuk… en moeilijk tegelijk. Want hoe moet je beginnen? Welke vormgeving werkt? Welke onderwerpen passen in een Timeline journal? De Leidraad helpt je zeker uit de startblokken. En verwijs gerust naar de website van Tortel Timelines. Daar staat nog veel meer inspiratie en bijpassende workshops. Voor de creatieveling, de rustzoeker, de diepgraver of verhalenverteller… 

Bestel je cadeautjes snel, dan gaat Dicht-piet meteen voor je aan de slag!

Deel dit nieuwsbericht op social media!
Bestel je Sinterklaascadeau
Shop