1 oktober 2023 | Nieuws

Workshop Lijn in je leven 55+ door Welzijn Zeewolde

Op maandag 22 januari, 5 februari en 12 februari 2024 organiseert Welzijn Zeewolde de workshop ‘Lijn in je leven 55+’. De workshops worden begeleid door Christa Smits van Tortel Timelines, die autobiografisch werken verbindt met zingeving. In de fase van 55 jaar en ouder zit een belangrijk drempelmoment; die van een werkend leven naar pensionering.  Het leven krijgt een ander ritme, er komt meer vrije tijd en de rollen die je speelt in het leven verschuiven.

Flyer Welzijn Zeewolde Lijn in je leven 55+

Actief richting geven aan je levenspad

Tijdens deze verrassende drieluik breng je letterlijk lijn aan in je levensverhaal. We zetten herinneringen in om uit te zoeken waar het in jouw leven over gaat. Wat kun je uit eerdere ervaringen meenemen, om ook nu antwoord te geven op de veranderende omstandigheden? Wat heb jij nodig voor een betekenisvol leven? Wat laat je achter en moet je loslaten? Wat verlang je en kun je actief integreren in je leven? 

De werkvormen wisselen elkaar af, steeds interactief en creatief. Je ontdekt al doende waar het in jouw leven om draait, wat je energie geeft en wat je wilt ontplooien. Je vindt zomaar frisse invalshoeken in het verhaal dat je kent over je leven. En we kijken natuurlijk ook vooruit!

https://www.torteltimelines.nl/wp-content/uploads/2023/10/Welzijn-Zeewolde.png

Meer informatie

Het gaat om een serie workshops, je schrijft je in voor een reeks van drie workshops.

 • De data voor de workshops ‘Lijn in je leven 55+’ zijn:
  maandag 22 januari 2024
  maandag 5 februari 2024
  maandag 12 februari 2024
 • Tijdstip: 19.00 – 21.00 uur
 • Locatie: De Meermin, Kerkplein 20 in Zeewolde
 • Prijs: Gratis!
 • Aanmelden: Stuur een mail naar welzijn@zeewolde.nl
Deel dit nieuwsbericht op social media!