7 oktober 2021 | Nieuws

Ervaren journal-liefhebbers testen Timeline journal

Begin augustus 2021 deden Uitgeverij MUS en Tortel Timelines een oproep. Ervaren journal-liefhebbers konden zich opgeven om het Timeline journal te testen. Er werd massaal gereageerd, waarvoor dank! Tien panelleden ontvingen een dummy van het Timeline journal thuis. Ze maakten de mooiste dingen en gaven waardevolle feedback. En daarmee zetten MUS en Tortel de laatste puntjes op de i! Een journal van topkwaliteit is het resultaat.

https://www.torteltimelines.nl/wp-content/uploads/2021/10/SammieBoelen-12.jpg
Foto: Sammie Boelen

Benieuwd naar de eerste creaties?

Wat opviel was de verscheidenheid aan onderwerpen die hun plek vonden in het Timeline journal. Vakantieverslagen, planningen, levensverhalen en trackers… Herinneren, vastleggen, reflecteren en overzicht creëren… het testpanel kon de creativiteit laten stromen. Prachtig om te zien hoe het Timeline journal een nieuwe invalshoek biedt die tot nieuwe creaties en inzichten leidt.

Benieuwd naar de tijdlijnen die gemaakt werden door het testpanel? Kijk op de pagina Reviews voor foto’s en quotes.

Timeline journal bijna klaar voor de drukker

De foto’s en enquêtes stroomden binnen bij MUS. Met die waardevolle feedback maken MUS en Tortel het Timeline journal nu klaar om gedrukt te worden. Met als bonus een heleboel illustraties van ons vakkundige testpanel.

Deel dit nieuwsbericht op social media!
Timeline journal zelf uitproberen?
Shop