1 september 2022 | Nieuws

Geef een ervaring cadeau met een Levensloopjes Cadeaubon

Wat nou als je alles al hebt? Geen spullen meer kunt bedenken die je op je verlanglijstje kunt zetten. Juist! Dan vraag je een ervaring cadeau. Want als je iets mag ondernemen – een activiteit cadeau krijgt – heb je niet alleen een leuke dag, maar ook een fijne herinnering erbij.

Precies daarom kiezen steeds meer mensen ervoor een belevenis cadeau te vragen of te geven.  Tortel Timelines introduceert daarom een cadeaubon, bijvoorbeeld voor Levensloopjes. Voor 1 persoon, of juist om met elkaar te ondernemen. Een bijzondere lichtvoetige wandeling vol beweging, interactie en nieuwe inzichten. Een Levensloopje is een geschikt cadeau voor familie, vrienden of een teamlid.

https://www.torteltimelines.nl/wp-content/uploads/2022/09/Cadeaubon-Levensloopjes.png

Cadeaubon Levensloopje

Neem contact op met Tortel Timelines voor een maatwerk cadeaubon. Je kunt deze voor 1 persoon, of voor meerderen tegelijk bestellen. In overleg maken wij precies het passende aanbod, eventueel in combinatie met een boek. Vervolgens ontvang je de cadeaubon mét code in je mail. Het geven van een bijzonder ervaring kan beginnen.

Even overleggen over de mogelijkheden? Of wil je graag een privé Levensloopje of andere workshop voor een eigen groep organiseren? Ook dat kan! Neem gerust contact op met Tortel voor advies, een activiteit of een maatwerk cadeaubon.

info@torteltimelines..nl |  06-44655898

Deel dit nieuwsbericht op social media!
Cadeaubon Levensloopje
Leuk om te geven