23 september 2022 | Nieuws

Origineel kerstpakket van Tortel Timelines

Zoek jij naar een origineel cadeau voor in het kerstpakket? Iets waar je werknemers echt wat aan hebben? Verras je personeel met een Timeline journal. Zo op de drempel van het nieuwe jaar een prachtig geschenk. Want op de tijdlijn kun je óf fijn terugblikken op het jaar dat achter je ligt, óf juist de route uitstippelen voor 2023. Timeline journalen is een spiksplinternieuw format waarmee jij je team echt iets origineels geeft.

Neem contact op met Christa Smits voor meer informatie, bestellingen en staffelkorting

Timeline journal in je kerstpakket

Het Timeline journal is een leporello; een mooi uitvouwbaar notitieboek, met daarin bullets en een lijn. Deze lijn vormt de basis waarmee je meteen aan de slag kunt: in woord en tekst en met handletteren, tekenen en andere creativiteit. Door letterlijk lijn aan te brengen in je verhaal, ontstaat er een waardevol perspectief. De lichtgrijze puntjes en de doorlopende lijn geven je houvast, maar bieden volop ruimte voor eigen invulling.

Het Timeline journal komt met een Leidraad vol uitgebreide instructie, voorbeelden en illustraties. De elegante slipcase beschermt de persoonlijke creaties: verhalen zijn er immers om te bewaren en wie weet om te delen.

Inhoud: Slipcase (cassette) met hardcover leporello en paperback instructieboek.

 • € 24,99
 • Leidraad (instructieboek): 48 pagina’s
 • Formaat leporello: 155 x 215 mm
  meer dan 16 meter (8 meter per zijde)
  108 pagina’s (54 pagina’s per zijde)
 • Papiersoort: 160 gsm houtvrij wit offset
 • Grijze bullets met grijze tijdlijn
 • ISBN: 9789045327037
https://www.torteltimelines.nl/wp-content/uploads/2021/09/TimeLine-Journal.png

Timeline journal Lifetime editie in je kerstpakketten

De Lifetime editie van het Timeline journal staat helemaal in het teken van autobiografisch schrijven. Met de Lifetime editie heb je een tool in handen om alles wat je in je leven ervaren en beleefd hebt systematisch en op creatieve wijze in kaart te brengen.  Ook deze uitgave van het Timeline journal is een leporello: een mooi uitvouwbaar boek met daarin bullets en een lijn, waarop je informatie eenvoudig ordent in de tijd: met woorden en teksten, handlettering, foto’s of tekeningen.  Maar waar begin je en hoe krijg je toegang tot je herinneringen? In de uitgebreide Leidraad biedt Christa  tal van uitdagende oefeningen en vragen om het geheugen wakker te schudden. De Leidraad is 96 pagina’s dik en staat bomvol mooie vragen, invulvelden, leuke tips en illustraties.

Slipcase (cassette) met hardcover Timeline journal (leporello) en paperback instructieboek

 • €19,99
 • Leidraad: 96 pagina’s
 • Timeline journal: formaat: 155 x 215 mm
  meer dan 16 meter (8 meter per zijde)
  108 pagina’s (54 pagina’s per zijde)
 • Papiersoort: 160 gsm houtvrij wit offset
 • Grijze bullets met grijze tijdlijn
 • ISBN: 9789045327259
https://www.torteltimelines.nl/wp-content/uploads/2022/05/Inzet-Lifetime-editie.jpeg

Cadeaubon Levensloopje in kerstpakket

Geef jij liever een ervaring cadeau in het kerstpakket? Ook dat kan! Wij verzorgen cadeaubonnen voor Levensloopjes. Een Levensloopjes is een bijzondere wandeling die de ontvanger nog lang zal heugen. Een fijne herinnering is wat blijft!

Tortel brengt op een positieve en feestelijke manier mensen in contact met de natuur, met zichzelf en met anderen. Een Levensloopje brengt beweging, ontmoeting en een frisse blik. Het is een lichtvoetige belevenis, vol leuke invalshoeken en werkvormen. Meer informatie over Levensloopjes

https://www.torteltimelines.nl/wp-content/uploads/2022/09/Cadeaubon-Levensloopjes.png
Deel dit nieuwsbericht op social media!
Bestel je Kerstpakket bij Tortel Timelines
Contact