14 november 2021 | Nieuws

Timeline journal | MUS Voorjaarsbrochure 2022

BBNC uitgevers – MUS Voorjaarsbrochure 2022 is gepubliceerd, met daarin de presentatie van het nieuw te verschijnen boek Timeline journal. Christa Smits, auteur en het gezicht achter Tortel Timelines, ontdekte dat journalen op een tijdlijn heel veel extra’s biedt. Christa: ‘Mijn grootste inzichten ontstonden door gebeurtenissen een plek te geven in de tijd.’

Het Timeline journal bevat:

  • Leporello; uitvouwbaar boek, 104 pagina’s
  • Leidraad; 48 pagina’s bomvol voorbeelden en illustraties
  • Luxe cassette
https://www.torteltimelines.nl/wp-content/uploads/2021/11/Presentatie-Timeline-journal-voorjaar-2022.png

Benieuwd naar het Timeline journal?

De brochure geeft een eerste indruk van het nieuwe product: de basisuitgave in een serie Timeline journals. Voor wie het werken in een bullet journal al kent zal het format vertrouwd aanvoelen: De grijze puntjes komen ook in dit journal terug. Innovatief is de bindwijze: Het Timeline journal is een leporello: een als harmonica gevouwen boek met daarin een lijn. Dat biedt de gelegenheid om informatie te ordenen in de tijd. Zodra je het boek uitvouwt werpt dit een heel nieuw licht op je verhalen. Een unieke nieuwe manier voor journalen, schrijven en tekenen.

Het Timeline journal komt met een inspirerend boekje vol uitleg en ideeën, met gloednieuwe creaties, mede gemaakt door het testpanel. Met de stevige cassette als omslag is het een echt bewaaritem.

>Bekijk de MUS voorjaarsbrochure 2022

https://www.torteltimelines.nl/wp-content/uploads/2021/11/Aanbod-Timeline-journal.png
Deel dit nieuwsbericht op social media!
Het Timeline journal bestellen?
Shop