29 januari 2022 | Nieuws

Timeline journal verschijnt: 15 maart 2022

Update: Het transport van het Timeline journal is vertraagd, vermoedelijke datum: 31 maart

Het Timeline Journal is een mooi uitvouwbaar boek met daarin bullets en een lijn. Deze lijn vormt de basis waarmee je meteen aan de slag kunt: in woord en tekst en met handletteren, tekenen en andere creativiteit.

Met deze nieuwe werkwijze gebruik je chronologie in jouw voordeel. Door letterlijk lijn aan te brengen in je verhaal, ontstaat er een waardevol perspectief. De lichtgrijze puntjes en de doorlopende lijn geven je houvast, maar bieden volop ruimte voor eigen invulling. De elegante slipcase beschermt je persoonlijke creaties: verhalen zijn er immers om te bewaren en wie weet om te delen.

Over de auteur

Het gezicht achter Tortel Timelines is Christa Smits. Christa ontdekte dat journalen op een tijdlijn heel veel extra’s biedt: ‘Mijn grootste inzichten ontstonden door gebeurtenissen een plek te geven in de tijd. Door letterlijk lijn aan te brengen in je verhaal, ontstaat een waardevol perspectief.’

Recensie-exemplaren aanvragen?

Er zijn recensie-exemplaren beschikbaar. Ook is Christa beschikbaar voor interviews. Neem hiervoor of voor overige informatie contact op met Myrthe van Dongen via myrthe@bbnc.nl.

https://www.torteltimelines.nl/wp-content/uploads/2022/01/Leporello-en-Leidraad-Timeline-journal.jpg
Deel dit nieuwsbericht op social media!
Bestel het Timeline journal nu al...
Pre-order

Vergelijkbaar nieuws