17 oktober 2022 | Nieuws

Timeline journals bij Jumbo Nijkerk

Rob Veltink van Jumbo werkt graag met Lokale Helden. In de net vernieuwde winkel aan het Molenplein tref je dan ook een verscheidenheid aan producten van Nijkerkse bodem. Nieuw in de winkel zijn de Timeline journals van Tortel Timelines. De in 2022 verschenen boeken zijn van de hand van de Nijkerkse auteur Christa Smits.

Nieuw cadeau-artikel

Eerst de noodzakelijke boodschappen doen en dan ook nog een mooi cadeau kunnen oppikken in de winkel. Veltink: ‘We gaan graag de samenwerking met lokale helden aan en voegen met deze boeken een extraatje toe aan de winkel. Natuurlijk is een bos bloemen of een fles wijn een leuk geschenk, maar met het Timeline journal heb je echt een origineel en lokaal cadeau in handen. Met de feestdagen al in zicht zijn de boeken een mooie aanvulling op het assortiment.’

Serie Timeline journals

De Nijkerkse auteur maakte dit jaar een vliegende start en gaf niet één maar twee boeken uit. Smits: ‘Het Timeline journal is een fijn format voor iedereen die houdt van schrijven, journalen, creativiteit en zelfreflectie.’

In april verscheen de basisuitgave van de Timeline journals. Dit uitvouwbare notitieboek, met daarin een lijn, vormt de basis waarop je informatie eenvoudig ordent in de tijd. Met woorden en teksten, maar ook met handlettering, foto’s of tekeningen. Een fijne nieuwe werkwijze, bijvoorbeeld om te gebruiken als dagboek, als reisverslag, voor een zwangerschap of planning van een verhuizing.

In oktober is de Lifetime editie van het Timeline journal uitgekomen.Met dit spiksplinternieuwe boek heb je een tool in handen om levensverhalen systematisch en op creatieve wijze in kaart te brengen.

Christa: ‘Heel veel mensen zouden hun levensverhaal wel willen vastleggen, maar een boek schrijven is een veel te grote stap. In deze editie reik ik een werkwijze aan om herinneringen wakker te maken en te ordenen tot een levenslijn. De visuele weergave voegt meteen iets toe. Door letterlijk lijn aan te brengen in je verhaal, ontstaat een waardevol perspectief. Je ordent chronologisch en krijgt nieuwe inzichten cadeau’.

 

https://www.torteltimelines.nl/wp-content/uploads/2022/12/Christa-Smits-en-Rob-Veltink-Jumbo-scaled.jpg
Deel dit nieuwsbericht op social media!