Missie

Tortel Timelines® ontwikkelde een uniek nieuw format: het Timeline journal. Daarbij horen frisse workshops. Het is onze missie mensen in contact te brengen met hun eigen chronologische verhaal. Om achteruit of vooruit te kijken en te reflecteren op de lijn die zichtbaar wordt. Vind een heel nieuw perspectief, dat je veel meer brengt dan alleen ordening.

‘Laat chronologie voor je werken en ervaar ruimte, groei en verbinding.’

Tortel Timelines…

  • biedt je een verfrissende werkwijze om met jouw eigen verhalen aan de slag te gaan. Om even stil te staan, offline te gaan en creativiteit te laten stromen. Dat maakt ruimte vrij in je hoofd en schept ruimte om te ontwikkelen en los te laten.
  • gelooft in de waarde van contact met je eigen verhaal. In waardering voor jouw unieke reis. Met de aandacht die je schenkt aan je levenslessen en belevenissen krijg je groei cadeau. Zo ontdek je nog meer over wie je bent en wat bij jou past.
  • draagt graag bij aan verbinding, niet alleen met jezelf, maar juist ook met de mensen om je heen. Verhalen zijn er om te delen, om te bewaren en door te geven.
Meer over het Timeline journal
Tortel Timelines Logo

Reis door de tijd en breng lijn aan in jouw unieke verhaal

Ontvang het Timeline journal thuis, met persoonlijke note van Christa
Shop

Wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Christa!

Christa Smits workshops Tijdlijn maken